15 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a Miskolci Galéria Városi Művészeti Múzeum Színháztörténeti és Színészmúzeuma, a vidék egyetlen ilyen jellegű intézménye. Az évforduló kapcsán ünnepségsorozatot szervez a múzeum szeptember 21-től, a Magyar dráma napjától október 25-ig, az első magyar hivatalos színielőadás napjáig.

Szeretnénk, ha e jubileum kapcsán minél többen, minél több oldalról is megismerhetnék a miskolci intézményt. Úgy hisszük, a rendezvények összefűzésével sikerül felmutatnunk azt a „repertoárt”, amelyet az eltelt időszak alatt épített fel a múzeum.

 

  A programsorozattal a legkülönbözőbb közönségrétegeket kívánjuk megszólítani, és Miskolcra várjuk a magyar színház múltjával foglalkozó szakembereket is.

 

 

Rendezvényeink részben kapcsolódnak az Építészet hónapjához, és a Múzeumok Őszi Fesztiváljához, Jameson CineFest - Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválhoz.

 

A részletes programmal kapcsolatos információkat folyamatosan közöljük blogunkon, facebookos oldalunkon!

 

 

Szerző: emgábor  2011.09.08. 12:51 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szineszmuzeum-miskolc.blog.hu/api/trackback/id/tr953211304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása