Márciusban új programsorozatot indítottunk útjára.Akik tudják, hogy a frappé egyszerre táncos szakkifejezés és egy kedvelt hideg kávé neve, azok sejthetik: rendezvényünkön kávéházi hangulatban beszélgetünk a tánc világáról. Sorozatunkat a Miskolci Galéria NEM. SZEREPEK? MÁSODIK KORTÁRS TÁNCMŰVÉSZETI WORKSHOP-ján
belül indítottuk útjára.

Első vendégünk Freimann Leona balettmester volt, aki félévszázada neveli a tánc szeretetére a miskolci diákokat. A rendezvényen Gergely Petronella balettmester kérdezte pályájáról, de a közönség körében helyet foglaló egykori diákok és kollégák is feltehették kérdéseiket.

Este pedig a Miskolci Galériában került sor a Frappé 2.-re. Itt láthatta ugyanis a közönség a Badora Dance Company Az idők folyamán c. táncelőadásának részletét. Az előadás után Krámer György koreográfus beszélgetett a társulat vezetőjével,  Barta Dórával, a darab koreográfusával, Feledi Jánossal valamint Kulcsár Noémi, Horváth Zita táncosokkal. 

A Frappé folytatódik a színészmúzeumban: többek között a miskolci tánctagozat új bemutatójával foglalkozunk majd.

 Freimann Leonát Dr. Dobrik István köszöntötte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barta Dóráék Krámer Györggyel a Miskolci Galériában

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerző: emgábor  2011.04.05. 20:01 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szineszmuzeum-miskolc.blog.hu/api/trackback/id/tr972802790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása