A miskolci Vass Gergely április 16-án a színészmúzeumban tartotta szülinapi partyját. Idén hirdettük meg ezt a kezdeményezést azok számára, akik újszerű, tartalmas és könnyed szórakozást akarnak szerezni ünneplő gyermeküknek és meghívott barátainak. 

A játékos délelőtt középpontjában a varázslatok álltak. A gyerekek megismerkedtek egy klasszikus szépségű, a humort sem nélkülöző rövid bábfilmfeldolgozás révén Shakespeare varázslójával, Prosperóval, s maguk is varázsköpenyt ölthettek fel. S miközben sorra vettük kedvenc varázslóikat, varázstükör mögé rejtőzhettek, elkészíthették saját mesés címerüket. Az állandó kiállításon pedig megismerkedtünk azokkal az eszközökkel, berendezésekkel, amelyeknek a színházi varázslatokat köszönhetjük. Nem maradt el természetesen a torta, az üdítő és a hazavihető ajándék sem.

Már készülünk az újabb partyra, s várjuk a további jelentkezéseket. Érdeklődni a szineszmuzeum.miskolc@gmail.com címen, illetve  a 30/660-9299-es számon lehet.

Varázslójelmezben az ünnepelt, Vass Gergely

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Szerző: emgábor  2011.04.19. 15:36 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szineszmuzeum-miskolc.blog.hu/api/trackback/id/tr952839820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása