Az elmúlt napokban több szakmai programot is tartottunk a  színészmúzeumban, melyek középpontjában a múzeumpedagógia állt. Március 25–27-e között  a Miskolci Galéria és a Műcsarnok által közösen szervezett workshop egyik helyszíne volt - a galéria központi épülete és a Nagy Kunszt Tanulmányi Múzeum mellett -  a színészmúzeum. A résztvevők megismerkedtek az állandó kiállítással, kiadványainkkal és foglalkozásainkkal. A rendezvényre nem csak a régióból érkeztek, többek között a Magyar Nemzeti Galériából, a Ludwig Múzeumból jöttek érdeklődők.

A március 30-i Múzeumpedagógiai Információs Napot elsősorban az itt élő, dolgozó pedagógusok számára hirdette meg közösen a A Miskolci Galéria Városi Művészeti Múzeum, a Herman Ottó Múzeum, a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum Kohászati Múzeuma és a Múzeumi Oktatási és Képzési Központ. A miskolci múzeumok aktuális programjain túl szó esett továbbképzési lehetőségekről is. A Szentendrén működő Múzeumi Oktatási és Képzési Központ  tevékenysége, képzései iránt érdeklődőknek ajánljuk az intézmény honlapját: http://www.mokk.muzeumokmindenkinek.hu

 

Szerző: emgábor  2011.04.05. 18:26 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szineszmuzeum-miskolc.blog.hu/api/trackback/id/tr632802462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása