A Bajor Gizi Színészmúzeumot is működtető Országos Színházi Múzeum és Intézet munkatársait láttuk vendégül a minap.A meghívás apropója a múzeum újjászületése volt, de ellátogattak vendégeink a Miskolci Galériába is, a kolozsvári némafilmes kiállításra. Természetesen bejárták a színházi negyedet, este pedig megnézték a  Menyasszonytánc c. musicalt.

Ha nincs is napi munkakapcsolatban, de azért "szemmel tartja egymást", s együttműködik a két intézmény: most például mindketten bekapcsolódtunk a Műcsarnok és a Miskolci Galéria Nagy Kunsztja utazó múzeumpedagógiai konferenciájába,  melyet a fővárosi kurzus után tavasszal miskolci konferencia követ.S várjuk Miskolcra jövő év nyarán a  az intézet Major Tamás-kiállítását is.

.    

Szerző: emgábor  2010.11.08. 09:39 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szineszmuzeum-miskolc.blog.hu/api/trackback/id/tr992432919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása